Момчетата от Атлант се включват в Маратон Пловдив 2018

14.05.2018

Маратонът в Пловдив се провежда от 2016 година и за кратко време се превърна в едно от най-очакваните събития през годината.

Събитието включва старт на маратонска дестинация от 42 км, полумаратон от 21 км, който е идеално начало за желаещите да пробват. За най-малките на възраст от 6 до 13 години е предвиден „Кидс рън“ с награди, лакомства и специални изненади.

Все повече хора взимат участие – професионалисти или смелчаги, които искат да премерят сили и да докажат издръжливостта си. През първата година на провеждане участие са взели 700 души от 18 различни държави, през 2018 година броят им се удвоил и утроил.

Момчетата от „Атлант ЛТ“ не правят изключение. Въпреки натовареното си ежедневие решиха да покажат, че могат да покоряват не само професионални, но и спортни върхове.

За тях нито едно изпитание не е проблем- пренасяне на тежки мебели, товарене и разтоварване или пък маратон. Като едни истински супер-герои момчетата дадоха всичко от себе си и пробягаха 21 километра с много добро време, на което могат да завидят редица спортисти. Бягаха рамо до рамо с известни имена в спорта като доказаха своята сила и издръжливост в едно ново и непознато поле за изява.

Занапред нашите Атланти ще превърнат участието в Пловдивския маратон в традиция за фирмата – доказателство за сплотен и задружен екип.