Грандиозен концерт на ФСБ открива „Есенен салон на изкуствата“ Пловдив

27.11.2013

За пореден път античният театър Пловдив, приюти велика рок банда, този път с участието на Симфоничен оркестър и ансамбъл Тракия.

Пловдивчани имаха щастието да присъстват на единствения по рода си концерт съчетаващ любими песни на ФСБ и перфектния акомпанимент на филхормоничния оркестър Пловдив.

Скромния си принос отдадоха и фирма „Атлант ЛТ” ООД, която беше натоварена с отговорната задача да качи оборудването необходимо за концерта, от паркинга до Античния театър.

С настъпването на есента все повече фирми и частни клиенти прибягват до услугите на хамалски фирми. Натоварен е графикът и на фирма Атлант ЛТ ООД, с която ви запознахме в минал брой на вестника.

Не е за подценяване и благотворителното участие на фирмата в Националното движение „Спорт за всички” „Мама, татко и аз – баба, дядо и внуче” гр. Пловдив. Служители на фирмата участваха три дни активно в подготовката на събитието „Маратон и пробези „Съединение” състояло се на трети септември тази година.

Главната дейност на четиримата работници е била товаро-разтоварна, помощ в монтирането на билборди, разтоварване на оборудване, стойки, платна и други. В края на работата освен всичко, са им останали и сили да се включат в състезанието и да финишират макар и не сред първенцитеХамалски услугиРазтоварване на контейнериПредстоящо събитие е концертът на Таря Турунен, която ще излезе пред пловдивска публика отново в уникалната атмосфера на Античния театър.

За участие в специалния спектакъл са поканени оркестърът и хорът на Пловдивската филхармония. Датата е 21 септември, събитието: „SOUNDS OF THE AGES 2011“.

От фирма Атлант се включиха 33 служители за обслужването на концерта. Разтоварването включваше оборудване за сцената, осветление и кабели.

Това е мащабна акция, подобна на организацията на турнето на Слави Трифонов, където фирмата съпровождаше екипите от турнето из цяла България, както и участието в подготовката за концерти като „Brazen Abbot”, „Lord of the dance” и други.

Подобна голяма операция е участието в кампанията на завод „Каменица” – „Спасете мъжа”, където основната дейност на фирмата беше опаковачна. Екипи на смени, осъществяваха сглобяване на промоционални картотени кутии, поставянето в тях на две бири и една чаша, опаковане в големи кашони, стречоване.

Обширна е сферата на услуги, предлагани от „Атлант ЛТ” ООД. Фирмата предлага преместване на жилища и офиси, пренареждане на дома, разместване на мебели, доставка на нови такива от магазините до дома, изхвърляне на старите мебели, опаковане на стоки и мебели, подреба на магазини и щандове, както и организиране на всякакъв вид труд в който са нужни много служители за кратки срокове.

Предлагат работници по проекти, служители на час, на ден или за определен период от време. Това е фирмата на която всеки може да се довери във време, в което има нужда от работна ръка. Предлага и шофьори с и без транспорт. Фирмата доставя работници на желания от клиента обект. Всяка услуга може да бъде обезпечена с договор. Ако търсите цивилизовано решение на вашите проблеми свързани с логистика и транспорт, това е фирма „Атлант ЛТ” ООД.