Настъпилата 2019-та година се очертава като една от най-значимите за Пловдив. Градът е избран за Европейска столица на културата, което е огромна чест и отговорност.
Годината стартира с грандиозна и уникална по рода си церемония по откриване. Мащабното събитие привлече над 50 хиляди души на централния булевард на града и над половин милион пред малките екрани и ние от „Атлант ЛТ“ не правихме изключение. Няколко десетки хиляди са следили онлайн грандиозното събитие. Спектакълът бе проведен под наслов „Ние сме всички цветове“ и в него взеха участие над 1500 артиста не само от Пловдив, но и от цялата страна. Мощна 15 минутна заря озари Пловдив и придаде допълнителна тържественост и уникалност на мащабния проект.

Стара Загора е първата община в България, която предоставя на гражданите си възможността да рециклират текстил.

На 9-ти август, съвместно с „Евротекс“ ООД, стартира проектът TexCycle.
TexCycle позволява рециклирането на ненужни дрехи и други текстилни материали посредством контейнери, осигурени специално за целта.

Като под-изпълнител и дългогодишен партньор на „Евротекс“ ООД, фирма Атлант взима участие в проекта като отговаря за транспортирането на контейнерите.

Повече за инициативата – в сайта на Darik News.

 

Натиснете тук за да научите повече за нашите транспортни услуги

Маратонът в Пловдив се провежда от 2016 година и за кратко време се превърна в едно от най-очакваните събития през годината.

Събитието включва старт на маратонска дестинация от 42 км, полумаратон от 21 км, който е идеално начало за желаещите да пробват. За най-малките на възраст от 6 до 13 години е предвиден „Кидс рън“ с награди, лакомства и специални изненади.

Все повече хора взимат участие – професионалисти или смелчаги, които искат да премерят сили и да докажат издръжливостта си. През първата година на провеждане участие са взели 700 души от 18 различни държави, през 2018 година броят им се удвоил и утроил.

Момчетата от „Атлант ЛТ“ не правят изключение. Въпреки натовареното си ежедневие решиха да покажат, че могат да покоряват не само професионални, но и спортни върхове.

За тях нито едно изпитание не е проблем- пренасяне на тежки мебели, товарене и разтоварване или пък маратон. Като едни истински супер-герои момчетата дадоха всичко от себе си и пробягаха 21 километра с много добро време, на което могат да завидят редица спортисти. Бягаха рамо до рамо с известни имена в спорта като доказаха своята сила и издръжливост в едно ново и непознато поле за изява.

Занапред нашите Атланти ще превърнат участието в Пловдивския маратон в традиция за фирмата – доказателство за сплотен и задружен екип.

За пореден път античният театър Пловдив, приюти велика рок банда, този път с участието на Симфоничен оркестър и ансамбъл Тракия.

Пловдивчани имаха щастието да присъстват на единствения по рода си концерт съчетаващ любими песни на ФСБ и перфектния акомпанимент на филхормоничния оркестър Пловдив.

Скромния си принос отдадоха и фирма „Атлант ЛТ” ООД, която беше натоварена с отговорната задача да качи оборудването необходимо за концерта, от паркинга до Античния театър.

С настъпването на есента все повече фирми и частни клиенти прибягват до услугите на хамалски фирми. Натоварен е графикът и на фирма Атлант ЛТ ООД, с която ви запознахме в минал брой на вестника.Към цялата публикация